​SANKO Üniversitesi Hastanesindeki patlamadan sonraki görüntü hastanedeki tahribatı gözler önüne serdi

​SANKO Üniversitesi Hastanesindeki patlamadan sonraki görüntü hastanedeki tahribatı gözler önüne serdi

​SANKO Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde meydana gelen patlama ve hemen ardından çıkan yangın, hastaneyi harabeye çevirdi.

Bugün saat 04.45 sıralarında Özel Sani Konukoğlu Hastanesi yoğun bakım servisinde oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangın nedeniyle hastanede tedavi gören 9 kişi hayatını kaybetti.

Patlamanın ardından bir cep telefonu kamerasına yansıyan hastanenin görüntüsü tahribatı gözler önüne serdi.

Yangının çıkış nedeni teknik arıza

Patlamayla ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, "Hastanemizin yoğum bakım servisinde tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz teknik bir arızadan dolayı yangın çıktı." dedi. 

2 savcı görevlendirildi

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Özel Sani Konukoğlu Hastanesinden meydana gelen patlama ve yangınla soruşturma başlatıldığını belirtti. Başsavcılık, iki Cumhuriyet savcıyı adli soruşturmayı yürütmekle görevlendirdiklerini bildirdi.

Patlamanın ardından çıkan yangın nedeniyle Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) ile henüz ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.