Şanlıurfa Hilvan Belediyesi ile yollar artık daha güzel

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi ile yollar artık daha güzel

Hilvan Belediyesi 2020 faaliyet programı kapsamında üst yapı yol yapım-bakım-onarım ve yol genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

'Daha güzel bir Hilvan' hedefiyle çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İlçe Merkezine bağlı Bağlar, Bahçelievler ve Kırsal Karaburç mahallesinde yol iyileştirme çalışması başlattı.

Devam eden üst yapı yol çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü, "Merkez ve Kırsal Mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kırsal mahallelerde programlı bir şekilde başlatmış olduğumuz üst yapı yol çalışmalarının bir devamı olan Karaburç Mahallesinde kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız yollar, mahalleye estetik bir güzellik kazandırmakla birlikte mahalle sakinleri artık daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek. Çalışmalarımız sadece kırsal alanla sınırlı değil, Merkez Bağlar ve Bahçelievler Mahallesinde de mevsim şartlarından dolayı hasar gördüğü tespit edilen yol ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" açıklamasında bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.