Şanlıurfa SGK binası tehlike arz ediyor

Şanlıurfa SGK binası tehlike arz ediyor

Şanlıurfa Valiliğine yakın bir mesafede bulunan SGK il binasının dökülen dış cephesi vatandaşların hayatı için tehlike oluşturuyor.

Nüfusu 2 milyona yaklaşan Şanlıurfa’da binlerce insana hizmet veren SGK binasının sıvası dökülen dış cephesi, çirkin görüntüsünün yanı sıra gelip-geçen vatandaşlar için de tehlike arz ediyor.

Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan ve Eyyübiye Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ortaklaşa kullanılan binanın yapımından uzun zaman geçmemesine rağmen, dış cephe sıvasının neden bu kadar kısa sürede döküldüğü ve neden bugüne kadar tadilat yapılmadığı ise bilinmiyor.

Şanlıurfa Valiliğine yakın bir mesafede bulunan binanın dış cephesi, Valiliği ziyaret eden insanlar tarafından rahat bir şekilde görülürken, dökülen sıvaların günde yüzlerce kişinin kullandığı binanın giriş kapısının bulunduğu tarafta olması, resmi işlemler için gelen vatandaşların hayatını tehdit ediyor.

İsminde ‘güvenlik’ kelimesini barındıran, aynı zamanda iş hayatında vatandaşların güvenliğinin sağlanmasını denetleyen bir kurumun, kendi binasında gelip-geçen vatandaşın hayatını tehlikeye atması şaşkınlıkla karşılanıyor.

Geçtiğimiz günlerde bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen SGK Başkanı M. Selim Bağlı’nın da basınla bir araya geldiği söz konusu bina, hem çirkin görüntüsü hem de insanların hayatı için tehlike oluşturması nedeniyle tadilattan geçirilmesi bekleniyor.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.