Şanlıurfa Suruç'ta bir şahsı öldürüp üzerine beton düktüler

Şanlıurfa Suruç'ta bir şahsı öldürüp üzerine beton düktüler

Şanlıurfa’da cumartesi günü işyerini kapattıktan sonra haber alınamayan bir kişi ölü bulundu.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde cumartesi günü işyerini kapattıktan sonra haber alınamayan bir kişinin cesedi bir evin içerisinde üzerine beton dökülmüş halde bulundu.Olay, Suruç ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cumartesi günü dükkânını kapattıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Muhammed Yalçın’ın (31) ailesi durumu hemen polise bildirdi.

Bunun üzerine polisler Yalçın’ı bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Polislerin arama yaptıkları vakit, Yalçın’ın katil zanlıları oldukları öğrenilen M.S. ve B.Y, Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olup suçlarını itiraf ettiler.

Öldürdükten sonra üzerine beton dükmüşler

Katil zanlılarının ifadelerini alan polislerin yaptığı çalışma sonucu Yalçın’ın cesedi, işyerinin iki sokak arkasında metruk bir evin içerisinde üzerine beton dökülmüş halde bulundu.

Evden çıkartılan ceset otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken katil zanlıları, aralarındaki alacak-verecek meselesinden dolayı Yalçın’ı öldürdüklerini belirttikleri öğrenildi.

Burada yapılan otopsinin ardından Yalçın’ın cenazesi ailesine teslim edilirken, katil zanlıları adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.