Şanlıurfa'da cadde ve parklara "Kudüs ve Mescid-i Aksa bizimdir" pankartları asıldı

Şanlıurfa'da cadde ve parklara "Kudüs ve Mescid-i Aksa bizimdir" pankartları asıldı

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Filistin'de siyonist işgalcilere karşı mücadele veren Müslümanlara destek olmak amacıyla cadde, park ve bazı evlerin balkonlarına pankart asıldı.

Siyonist işgal rejiminin topraklarını işgal ettiği Filistin halkına saldırıları devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılarda 61'i çocuk, 36'sı kadın 213 Müslüman şehid olurken, bin 442 kişide yaralandı.

Mücahidler, saldırılara misilleme olarak siyonistlerin elinde bulunan kentleri füzelerle vururken, siyonistler işgalciler bir yandan kayıplarını gizlerken bir yandan da sığınaklara sığındı.

Siyonist işgal rejiminin saldırıları, Müslümanlar ve vicdan sahibi insanlar tarafından dünya genelinde düzenlenen protesto gösterileri ile kınanırken, kamuoyunda siyonist vahşetin durdurulması adına İslam ülkelerinin harekete geçmesi dillendiriliyor.

Siyonist vahşeti ilk günden beri lanetleyen Siverekliler,  bugün de Filistin davasına destek olmak amacıyla şehrin belli noktalarına ve evlerinin balkonlarına pankart astı.

Peygamber Sevdalıları tarafından lezgo'nun Parkı, Kanlıkuyu Meydanı ve tören alanına asılan pankartlarda  "Kudüs ve Mescid-i Aksa bizimdir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.