Şanlıurfa'da cadde ve sokaklar dezenfekte edildi

Şanlıurfa'da cadde ve sokaklar dezenfekte edildi

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından cadde ve sokaklarda dezenfektasyon çalışmaları sürüyor.

Dünyaya yayılan Coronavirus salgınına karşı tedbir amaçlı kamu kurum ve kuruluşlarda ilaçlama ve yıkama çalışmalarını tamamlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarına devam etti.

İlçe merkezinde yoğun bir şekilde devam eden dezenfekte çalışmaları ile ilgili bilgi veren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Küresel bir tehdit haline gelen Coronavirus ile mücadele çalışmalarımız ilçemizin bütün noktalarında devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde özellikle halkın ortak kullanım alanı olan cadde, sokak ve kaldırımları deterjanlı suyla yıkayıp vatandaşlarımızın daha hijyenik ortamlarda yaşamlarını sürmelerini sağladık. Coronavirus salgınına karşı dezenfekte çalışmalarımız dışında da bireyleri kalabalık ortamlardan uzak durmaları ve zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiği konusunda uyarmaktayız." açıklamasında bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler