Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 43 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 43 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 16 farklı mahalle ve 20 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda çeşitli suçlardan aranan 43 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

20  Nisan 2021 günü, Şanlıurfa merkezinde toplam 81 ekip ve 220 personelin katılımıyla Haliliye ve Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanlarında 16 farklı mahalle ve 20 adrese eş zamanlı operasyon ve genişletilmiş alan uygulaması yapıldı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  "Operasyonda;  39,5 gram eroin,  3,15 gram metamfetamin, 9, 79 gram esrar, 10, 85 gram bonzai, 25 adet uyuşturucu hap, 5 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca,  2 adet kurusıkı tabanca, 13 adet fişek, 2 adet çalıntı araç, 5 adet tablet,  bir adet televizyon, 2 adet kaynak makinesi,  bir adet matkap, bir adet zımpara makinesi ve bir adet akülü oyuncak araba ele geçirilmiştir." denildi.

Operasyon sonunda çalıntı olduğu değerlendirilen malzemeler ile birlikte 23 şüpheli yakalandı.  Ayrıca Sivas Emniyet Müdürlüğünce hırsızlık suçundan aranan 3 şüpheli ve Konya Emniyet Müdürlüğünce telefonla dolandırıcılık konusundan aranan 2 şüpheli ile birlikte çeşitli suçlardan aranan toplam 20 aranan şüpheliyle beraber toplamda 43 şüpheli yakalanarak adli işlem yapıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler