Şanlıurfa'da cinayet zanlıları yakalandı

Şanlıurfa'da cinayet zanlıları yakalandı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde cinayet şüphelisi olarak aranan 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde cinayet şüphelisi olarak aranan 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgilere göre; 27 Kasım 2019 günü, 01.30 sıralarında, Karaköprü ilçesinde bulunan bir hastanenin girişinde kimliği belirsiz şahıslarca gri renkli araçla ateşli silah yaralısı olarak bırakılan ve yapılan kimlik tespitinde Y.B. (27) olduğu anlaşılan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yapılan çalışmalarda olay ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda maktul şahsı hastane önüne bırakıp kaçan araç tespit edilmiştir. Şahısların maktul ile aralarında husumet bulunan T. F. (30), M.Y.(21), ve V.K. (32) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş ve üç şüpheli görevlilerce yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayda kullanılan bir adet av tüfeği ele geçirilmiştir. İşlemleri bitiminde Adli mercilere sevk edilen şüpheliler 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir." denildi.

İLKHA


Cinayet zanlıları yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.