Şanlıurfa'da kumar operasyonu

Şanlıurfa'da kumar operasyonu

Şanlıurfa'da kumar oynatılan yerlere yönelik yapılan çalışmalarda "Kumar oynamak için yer ve imkân sağlama" suçundan 5 işyeri hakkında işlem yapıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda "Kumar oynamak için yer ve imkân sağlama" suçundan 5 işyeri hakkında işlem yapıldı.

Konu ile ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde kumar oynamak için yer ve imkân sağlayarak vatandaşlarımızı mağdur edip kazanç sağlayan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; son bir ay içerisinde 5 ayrı işyerinde yapılan kontrollerde tombala oynattığı tespit edilen 5 şüpheli şahsa 'Kumar oynamak için yer ve imkân sağlama' suçundan adli işlem yapılmıştır. İşyerlerinde yapılan kontrollerde 5 adet kamera cihazı, 8 adet TV, 5 adet tombala makinası, bin 150 adet pul, 190 adet tombala kartı ve bin 220 TL para elde edilmiştir. Tombala oynadığı tespit edilen 104 şahsa toplamda 33 bin 280 TL Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası kesilmiştir." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler