Şanlıurfa'da tarlada ölü bulunan 3 çocuk ile ilgili savcılıktan açıklama

Şanlıurfa'da tarlada ölü bulunan 3 çocuk ile ilgili savcılıktan açıklama

Şanlıurfa Başsavcılığı, bir pamuk tarlasında ölü bulunan 3 çocuktan alınan numunelerin kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiğini açıkladı.

Şanlıurfa’da bir tarlada pamuk yığınları arasında yattıktan sonra aileleri tarafından ölü halde bulunan 3 çocuk ile ilgili Şanlıurfa Başsavcılığından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, cenazelerden alınan organ ve doku örnekleri kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiği ifade edildi.

Açıklamada, “Şanlıurfa Eyyübiye İlçesine bağlı Gözeller Mahallesi’nde üç çocuğun pamuk yığınlarının içerisine girdikleri sırada ilk bulgulara göre havasız kalarak ölümlerinin gerçekleşmesi olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. A.T (13), H.T (14) ve amca çocukları H.T (13)’nin hayatını kaybettikleri olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup, olayla ilgili otopsi işlemleri tamamlanarak, alınan organ ve doku örnekleri kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderilmiştir. Kesin ölüm sebepleri İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelecek sonuçlara göre belli olacaktır.” denildi.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan cenazeler yapılan incelemelerden sonra ailelere teslim edilirken, Cenazeleri teslim alan acılı aileler, İki kardeş ve 1 kuzenin cenazesi Gözeller mahallesine getirildi.

Cami’de kılınan cenaze namazın ardından Arapça ağıtlarla 2 Kardeş ve 1 Kuzenin cenazeleri yan yana defin edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler