Şanlıurfalılar HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasını nasıl karşıladı?

Şanlıurfalılar, HÜDA PAR'ın genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayarak mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almasını ve Cumhur İttifakı'na katılmasını değerlendirdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'taki seçimlerde kendi logolarıyla katılmayacaklarını, AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacaklarını açıkladı.


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini hatırlattı. Yapıcıoğlu, parlamento seçimlerine AK Parti listelerinden gireceklerini söyledi.

Şanlıurfa halkı, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na girmesini olumlu bulduklarını ifade ederek bu konuda destekte bulunacaklarını söylediler.

Cumhur İttifakı'nın ve HÜDA PAR'ın iftiralara maruz kaldığını belirten Şanlıurfalılar, diğer partilerin de bir algısının olduğunu ifade ettiler.

"HÜDA PAR'ın güzel bir parti olduğunu düşünüyorum"

Veysel Karabek

HÜDA PAR'ın halk için güzel bir parti olduğunu dile getiren Veysel Karabek, "Cumhur İttifakına ve yine Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz inşallah. AK Parti ve yandaşlarını temsil ediyorum ve onlara destek veriyorum. Diğer partilere hiç güvenmiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu iki kelimeyi yan yana getiremiyor. İki kelimeyi yan yana getiremeyen bir insanın cumhurbaşkanı olmasını bekleyemem. Urfa'dayken Antep'e; Antep'teyken Urfa'ya hitap ediyor. Fındıkla fıstığı karıştırıyor. Cumhur İttifakı'na katılan partilerin şu ana kadar bir zararları olmamış, faydalı olacağını düşünüyorum. HÜDA PAR'ı az biraz tanıyorum. HÜDA PAR'ın güzel bir parti olduğunu düşünüyorum. Davranış ve hareketleri de o yöndedir. Diğer partileri desteklemiyorum." dedi.

"HÜDA PAR çok iyi bir partidir"

Cengiz Günay

HÜDA PAR'ın Cumhur İttifak'ına dahil olmasını olumlu karşılayan Cengiz Günay, "HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasını doğru buluyorum. Gerçekten yapılması gereken bir davranış oldu. Allah, onlardan razı olsun. Bu dönemde birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Şer odakları bir araya geldiği zaman Allah muhafaza ülkenin ilerde sıkıntı yaşamasına sebep olur. Bu yönden vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. HÜDA PAR'ı çok iyi tanıyorum. HÜDA PAR çok iyi bir partidir. Bizim de kendilerine desteğimiz vardır. Sağlam bir partidir." diye konuştu.

"HÜDA PAR'a 'terördür' diye iftiralar atılıyor"

Mehmet Çakmak

HÜDA PAR hakkında bazı iftiralar atıldığını söyleyen Mehmet Çakmak, "Tabi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifakına oy vermeyi düşünüyorum. Kendisinden razıyız. Cumhur İttifakı için algı oluşturuyorlar ama diğerleri için de algı var. HÜDA PAR hakkında olumsuz şeyler söyleniyor. HÜDA PAR'a 'terördür' diye iftiralar atılıyor. İnsanın şu anki durumu önemlidir. HÜDA PAR hakkında bir şey bilmiyorum ama kulaktan dolma bilgilere sahibiz. Kulaktan dolma bilgilerle de yargılamak doğru olmaz." şeklinde konuştu.

Musa Haşimoğlu

Musa Haşimoğlu ise "Karşıki tarafın amaçları bellidir. Tayyip Erdoğan inşallah hayırlı sonuçlar alır. İyilere iyi, kötülere kötü diyeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler