Saruhanlı Devlet Hastanesi karantinaya alındı

Saruhanlı Devlet Hastanesi karantinaya alındı

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Devlet Hastanesi, görev yapan personelden bazılarının Coronaviruse yakalanması nedeniyle kapatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, yaşanan bu süreçle ilgili olarak hastanede acil servis hizmetlerinin verilmeye devam edeceği, acil servise başvuran hastaların kontrollerinin hastane bahçesine kurulan triaj çadırında yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında,"İlimiz Saruhanlı İlçesi Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan personelde, Covid-19 vakalarında artış tespit edilmesi üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı ve Saruhanlı Devlet Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesinin kararı ile Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla Saruhanlı Devlet Hastanesi, yataklı servisleri ve polikliniklerde verilen sağlık hizmetlerine geçici süreliğine ara verilmiş, hastanede yatan hastalar gerekli önlemler alınarak Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Covid-19 testi pozitif çıkan hastane personeli tedavi altına alınmış, pozitif vaka temaslılarına ilişkin filyasyon çalışmaları başlatılmıştır." denildi.


Manisa'da bir hastane karantinaya alındı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler