Sason Kaymakamı yapımı devam eden köy yollarını inceledi

Sason Kaymakamı yapımı devam eden köy yollarını inceledi

Batman'ın Sason Kaymakamı Tekin Dundar, yapımı devam eden köy yollarını yerinde inceledi.

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Kaymakam Dundar'a, incelemeler sırasında Sason Tabur Komutanı Özer Küçükuysal, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Sayar, Şantiye Şefi Mehmet Bulat, Özel İdare Müdür Vekili Cuma Aydın, İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Pahan Tepe ve Acar (Here) Karakolu ile Bayrak tepe arasında bulunan yapımı biten beton yol yapma çalışmaları yerinde kontrol edildi. Ardından Soğanlı, Dağçatı (Şırtınik) ve Dörtbölük (Cemala) köylerinde yapımı devam eden yol genişletme çalışmaları ile İncesu köyü yolunda yapımı tamamlanan Sanat yapılarını kontrol ederek firma yetkililerinden bilgi aldı.

'Köylere Hizmet Götürme Birliği' toplantısı yapıldı

Dundar, incelemelerin ardından 'Köylere Hizmet Götürme Birliği' Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantı Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar başkanlığında İl Genel Meclis Üyeleri Yılmaz Çakar, Ömer Taş ve ilçe muhtarlarının katılımıyla Yunus Emre İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda 2016 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ve 2017 yılı bütçe hesap ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.