Seçimle ilgili her türlü tedbirimizi aldık

Seçimle ilgili her türlü tedbirimizi aldık

Batman Valisi Ahmet Deniz, 24 Haziran seçimleri ile ilgili her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, özel bir işletmede basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.

İftar sonrası basın mensuplarına hitap eden Vali Deniz, “İnşallah seçim sürecinde her türlü tedbirlerimizi aldık. Bize düşen görev vatandaşlarımızın özgür iradesini sandığa yansıtmaktır. Baskı ve tehdide asla ve asla müsaade etmeyiz. Zaten öyle bir şey de yoktur. Birinci derecede benim görevim güvenlik almak. Onun dışında vatandaşımız özgür bir şekilde gider tercihini yapar biz ona saygı duyarız. Onunla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Her türlü tedbirimizi aldık.” dedi.

Tüm siyasi partilerin güzel bir ortamda siyaset yapmasını istediklerini belirten Deniz, “Siyasi partilerden ricamız siyaseti sevgi saygı içerisinde yapmalarıdır. Önemli olan birbirini kırmadan, dökmeden ve germeden siyaset yapmaktır. Demokraside sandık olacak tabi sandıkta vatandaşın tercihi olacak. O tercihe herkes saygı duyacak. İnşallah bunu hep beraber icra edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İki yıldır Batman’da görev yaptığını ve Batman basınından memnun olduğunu dile getiren Vali Deniz, şunları söyledi: “Sizlerle de 2 yıldır beraber çalışıyoruz. Karşılıklı saygı sevgi içerisinde yaşıyoruz. Birçok şeyi sizden alıyorum. Yazdığınız her şeyi arkadaşlar bana getiriyor. Bir yerde bir sıkıntı problem varsa bir fakir fukarasının sıkıntısına arkadaşlarımız anında ulaşıyorlar. Bizim görmediklerimize gözümüz kulağımız oluyorsunuz onun için sizlere teşekkür ediyorum.”

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler