Şehitlerin taziyesine halktan yoğun ilgi

Şehitlerin taziyesine halktan yoğun ilgi

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde HDP/PKK’lilerce katledilen HÜDA PAR üyeleri için köy meydanında kurulan taziye çadırını ziyaret ede binlerce kişi başsağlığında bulundular.

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanike) köyünde HDP/PKK’lilerce katledilen HÜDA PAR üyesi Mehmet Şerif Şimşek ve Abdulcelil Talayhan için köy meydanında açılan taziye çadırını ziyaretçi akınına uğruyor.  

HÜDA PAR heyetinden taziye ziyareti

Hür Dava Genel Başkan yardımcıları İsa Aydın, Serkan Ramanlı, Ahmet Erkul ve beraberindeki heyetle birlikte köye gelen HÜDA PAR heyeti, şehit ailelerine başsağlığında bulundular.  

Eğitim camiası da taziye çadırını ziyaret etti

Midyat İlce Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Altay, Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Can, Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sirac Badur, Savur İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Demir, Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Atalay, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Turan ve bu il, ilçelere bağlı Eğitim Bir Sen başkanları taziye ziyaretinde bulundular.

Erkekler köy meydanındaki taziye çadırını ziyaret ederken kadınlar da taziye evini ziyaret ederek ailelere başsağlığında bulunuyor. (Cihat Şayık - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.