Sele kapılan askerin cesedi bulundu

Sele kapılan askerin cesedi bulundu

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde köprüden geçerken akıntıya kapılan zırhlı personel taşıyıcının içerisinde mahsur kalan bir askerin cesedine ulaşıldı.

Saray ilçesinde köprüden geçerken akıntıya kapılan zırhlı personel taşıyıcının içerisinde mahsur kalan bir askerin cesedine ulaşıldığı, 6 kişinin kurtarıldığı belirtildi.

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), yaptığı açıklamada, Saray'da şiddetli yağışların ardından Galata Deresinin yükselmesi nedeniyle mahsur kalanları kurtarmaya giden zırhlı personel taşıyıcının, köprüden geçerken akıntıya kapılarak devrildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, dün sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağışların ardından Ergene Çayı’nın kolu olan Galata Deresinin taştığı; Pazarcık Mahallesi, Kiremithaneler mevkiinde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için karşı kıyıya geçmek isteyen, içerisinde 4 asker, 2 polis ve bir vatandaşın bulunduğu zırhlı aracın köprüden geçerken sele kapılarak devrildiği belirtildi.

Bölgede yapılan çalışma sonucunda 6 kişinin kurtarıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, Safa Parhan isimli askerin akıntıya kapıldığı belirtilerek "Akıntıya kapılan S. N. Parhan adlı askerin arama çalışmaları Galata deresi içinde, suda ve karada AFAD, UMKE, Emniyet, İtfaiye ve Askeri Birliklerin ekipleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Bugün yapılan arama ve tarama çalışmaları neticesinde saat 08:30 itibari ile kayıp askerin cenazesine ulaşılmıştır." denildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.