Şemdinli'de uyarı ateşi isabet eden kişi hayatını kaybetti

Şemdinli'de uyarı ateşi isabet eden kişi hayatını kaybetti

​Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı bir köyde hudut emniyet unsurları tarafından açılan uyarı ateşinin isabet ettiği vatandaş hayatını kaybetti.

Şemdinliye bağlı Tütünlü Köyü bölgesinde hudut emniyet unsurları tarafından açılan uyarı ateşinin isabet ettiği Adem Koyuncu, kaldırıldığı hastanede yaplan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi.

Konuyla ilgili Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Hakkari Şemdinli/Tütünlü Köyü bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek ve kaçakçılığı önlemekle görevlendirilen hudut emniyet unsurları tarafından, 14 Ekim 2017 tarihinde saat: 23.05'te termal cihazlar ile tespit edilen ısı kaynağının kanun dışı bir faaliyetin belirtisi olabileceği değerlendirilerek yapılan ikazlar ve ardından gerçekleştirilen uyarı ateşi neticesinde, Şemdinli/Tütünlü nüfusuna kayıtlı Adem Koyuncu isimli şahıs yaralanmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, "112 acil ambulansı ile Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen vefat etmiştir. Şemdinli Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan adli tahkikat ve işlemlere devam edilmektedir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA) 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.