Seyyar araçlar ile köfte satışı yasaklandı

Seyyar araçlar ile köfte satışı yasaklandı

Seyyar araçlar ile köfte satışı yapan köftecilerin kaçak satış yaptıkları gerekçesiyle satış yapmaları yasaklandı.

Konuyla ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, şehrin muhtelif yerlerinde araç ile kaçak köfte satışı yapanlara yönelik gelen şikâyetler üzerine Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin, kent genelinde denetimlerini arttırdığı belirtildi.

Özellikle Gaziantep Üniversitesi bölgesinde hijyenik olmayan koşullarda ve açık alanda köfte satışı yapan seyyar araçlara yönelik denetimler gerçekleştiren zabıta ekiplerinin, bu denetimlerde 15 araç denetlediği, 7 aracın usullere uygun olmadığını tespit eden ekiplerin araçları satıştan kaldırdığı ifade edildi.

Vatandaşın sağlığını korumak ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Zabıta Daire Başkan Vekili Cafer Yılmaz da “Ekiplerimiz sürekli sahada çalışıyor. Bize gelen şikâyet ve talepler doğrultusunda hareket ediyoruz. Bayramdan önce özellikle üniversite bölgesinde yoğun şikâyetler vardı. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışarak gerekli çalışmaları yaptı. Halkımızın sağlığı yönünde çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, zabıta olarak kentin diğer alanlarında da denetim ve kontrollerin devam ettiğini kaydetti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler