Sigara kaçakçılığı ve sahtecilik sucundan 4 kişi yakalandı

Sigara kaçakçılığı ve sahtecilik sucundan 4 kişi yakalandı

Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan 4 kişi gözaltına alındı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerce 23 Eylül 2016 günü Muş-Bitlis Yolu üzeri uygulama noktasında yapılan çalışmalarda;

Resmi Belgede Sahtecilik - Başkasına Ait Kimlik veya Kimlik Bilgilerinin Kullanılması suçundan 1(bir) kişi yakalanmıştır.” denildi.

Açıklamada ayrıca, “03 Ekim 2016 günü yapılan uygulamada da izin tecavüzünde bulunduğu tespit edilen bir kişi yakalanmıştır.

04 Ekim 2016 günü yapılan çalışmalarda ise Korkut İlçesinde 5607 Silah ve Kaçakçılıkla Mücadele (SKM) suçu kapsamında 2 (iki)  kişi yakalanmış, şahıslardan 42 bin500 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Her 2 şüpheli de Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.” İfadelerine yer verildi. 

Öte yandan Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerce yapılan çalışmalarda; 26 Ağustos tarihinde Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olayı ile ilgili tespit edilen bir şüpheli şahıs 03 Ekim günü yakalandığının belirtildiği Valilik açıklamasında şu bilgiler paylaşıldı:

“17 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Adam Öldürme olayının şüphelisi Ağrı ilinde yakalanmıştır. Şahıs gerekli adli işlemler için Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

28 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen kasten yaralama olayına karışan şüphelileri tespit ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 8 (sekiz) kişi yakalanmış, yakalanan şahıslardan 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler