Siirt Bahçelievler Mahallesi'nde apartman boşluğunu çöplüğe çevirdiler

Siirt Bahçelievler Mahallesi'nde apartman boşluğunu çöplüğe çevirdiler

Siirt merkez Bahçelievler Mahallesi'nde iki apartman arasında gelişi güzel atılan yaklaşık 1 traktör çöp çıkarıldı.

Siirt merkez Bahçelievler Mahallesi'nde çöp yığınları olduğu yönünde yapılan şikâyeti değerlendiren Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çevre temizlik ekipleri iki apartman arasında gelişi güzel atılan yaklaşık 1 traktör çöp çıkardı.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çevre temizlik ekipleri, belirtilen adrese gittiklerinde iki apartman arasındaki bir alanda uzun bir süreden beri apartman sakinleri tarafından atılan çöpler nedeniyle ağır bir koku ile karşılaştı. Apartman arasında bulunan alanın hemen temizlenmesi için çalışmalarına başlayan 30 kişiden oluşan çevre temizlik ekipleri yaklaşık 4 saat süren bir çalışmanın ardından toplanan 600 çuval çöp, çöp toplama merkezine götürüldü.

Yapılan çalışmanın ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Halkımıza temiz bir çevre sağlayabilmek amacıyla gece gündüz demeden tüm ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların başarıya ulaşması için vatandaşlarımızın desteğine de ihtiyacımız var. Ancak bugün burada da görüldüğü gibi apartman arasında bulunan bu alana apartman sakinleri tarafından uzun bir süreden beri çöp atıldığı görülmektedir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan temizlik konusunda biraz daha duyarlı olmalarını ve çöpleri belirtilen saatlerde dışarı çıkarmalarını bekliyoruz. Özellikle belediyemizin sorumluluk alanında olmayan ve temizlenmesi çok zor olan apartman boşluklarına çöp atmamalarını istiyoruz. Hem çevre hem de insan sağlığı üzerinde ciddi etkiler bırakacak bu tür davranışlardan herkes uzak durmalıdır." ifadelerini kullandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Siirt genelinde apartman aralarının temizleneceğini de bildirdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.