Siirt Belediye başkan yardımcıları görevden alındı

Siirt Belediye başkan yardımcıları görevden alındı

​Siirt Belediye Başkan Yardımcılığına geçici görevlendirilen 3 kamu çalışanının görevine son verildiği belirtildi.

Siirt Valiliği, Siirt Belediye başkan yardımcılığına geçici görevlendirilen Yener Tanık, Zekeriya Butur ile Gülal Aygün’ün görevlerine son verildiğini açıkladı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada halka sunulacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmek amacıyla Belediyecilikte deneyimli ve profesyonel bir ekiple çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle, 24 Kasım 2016 tarihli Valilik oluru ile Siirt Belediye Başkanlığına geçici görevlendirilen Siirt Kamu Hastaneler Birliğinde görevli Yener Tanık, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Zekeriya Butur ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Gülal Aygün’ün geçici görevlerine dün Valilik oluru ile sona erdirildiği ifade edildi.

Butur, Aygün ve Tanık’a Siirt Belediyesinde yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen açıklamada, asli görevlerinde de başarılar dilendi.

Açıklamanın sonunda, "Konu ile alakalı bazı basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan iddialar tamamen asılsız olup, hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, asılsız ve yalan haber yapan ve yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.