​Siirt Belediyesi çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor

​Siirt Belediyesi çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor

​Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre ve halk sağlığı açısından kentin cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerini aşmaya başladığı bu günlerde Siirt şehir merkezinin çeşitli cadde ve sokak aralarındaki yeraltı çöp konteynerlerinin kötü kokmaması ve çevrede yaşayan insanları rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynerlerinin aralıksız bir şekilde temizlenirken, çöp konteynerinin yıkıma ve temizleme işi düzenli olarak yapılmaya devam ediliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından programlı ve sistematik olarak yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında kent merkezinde bulunan yer altı çöp konteynerlerinin genel temizliği ve dezenfektasyonu çalışması gerçekleştiriliyor.

Çöp konteynerlerinin içinde ve çevresinde oluşabilecek kötü kokuların ve antihijyenik durumun engellenmesi, haşerelerin üremesinin önüne geçilmesi ve daha temiz bir çevre adına yürütülen çalışmalar kapsamında, konteynerler yıkama ve dezenfekte aracıyla temizlendi. Ayrıca konteynerlerin bulunduğu alanda da genel sokak temizliği gerçekleştiriliyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler