Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

​Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'da cami cemaatine saldırısını lanetleyen Siirt halkı, Filistinli Müslümanları acımasızca katleden terör şebekesine gerekli cevabın verilmediğini söylediler.

Her Ramazan ayında Müslüman kanı dökmen siyonist işgal çeteler, Mescid-i Aksa'da cami cemaatine saldırarak yüzlerce Müslümanı yaraladı.

İşgal rejiminin pervasız saldırılarına tepki gösteren Siirt halkı, görüntüleri izlerken insanın tüylerinin ürperdiğini söylediler.

Müslüman liderlerin Filistin’deki zulme sessiz kaldığına dikkat çeken Abdulkerim Elçi, Müslümanların birlik olması gerektiğinin altını çizdi.

Elçi, “İşgal rejiminin saldırılarını kınıyorum, Allah onları kahru perişan etsin. Bütün Müslümanlar bu zulmün bitmesi için birlik olsun, bizler de devletimiz de Filistinlilere malla canla yardımda bulunsun, devlet bu noktada hareket ederse bizlerde destek veririz.  Filistinli kardeşlerimizin yanında bulunmak istiyoruz. Bütün dünya Müslümanlara karşı ve bu konuda kimse yardımcı olamaz, olmazlar.” şeklinde konuştu.

"Müslümanların ayağa kalması için daha ne olması gerekiyor"

Sessiz kalındığı müddetçe zulmün devam edeceğine dikkat çeken Abdullah Şen, zulme sessiz kalan ve oturup hiç bir tepki vermeyenleri kınadığını belirtti.

Şen, “İşgal rejiminin pervasız saldırılarını esefle karşılıyor ve kanıyorum, Allah kahru perişan etsim onları ne diyeceğimi bilemiyorum, Müslümanların ayağa kalması için daha ne olması gerekiyor ki? Dün o saldırı görüntülerini izledim Filistinli Müslümanlar taşlarla nöbet tutuyorlar, daha ne yapabilirler? Filistinliler değil kendine Müslümanım diyenler ayağa kalması gerekiyor ama gel gör ki Müslümanlar sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar, oturanları da kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

"Bu saldırılar israilin sonunun geldiğini gösteriyor"

"Görüntüleri izledim, diyecek bir şey bulamıyorum, Filistinli kardeşlerimize çok üzülüyoruz, Allah onları Kahru perişan eylesin." diyen Hakan Öztürk, “Bu saldırılar israilin sonunun geldiğini gösteriyor. Ben o görüntüleri izlemek bile istemedim, çok üzülüyorum, elimden bir şey gelmiyor ama hepimiz öleceğiz ve yapmadıklarımızın hesabını vereceğiz. Allah’ın hesabı çok büyüktür, Müslüman ülkelerin liderleri de mutlaka hesaba çekileceklerdir.” diye konuştu.

"Bütün dünya bu zulme karşı gözlerini kapatıyor"

"Filistinli Müslümanların Allah yardımcısı olsun, Allah israili de kahru perişan etsin." diyen Mehmet Guri Satıcı, “Bu yapılan zulmü bütün Müslüman ülkelerin liderleri ve dünya seyrediyor. Kimsenin sesi çıkmıyor, bütün dünya bu zulme karşı gözlerini kapatıyor. Vahşi çeteciler ise Müslümanları öldürüyor, mallarını gasp ediyor, namusuna, her şeyine göz dikiyor ama kimsenin sesi çıkmıyor. Müslümanların bir birine destek olması gerekiyor.” dedi.

"Kudüs, Allah’ın ipine sımsıkı sarıldığımız gün kurtuluşa erecektir"

Allah’ın emrettiği gibi ipine sımsıkı sarıldığımız gün Kudüs, kurtuluşa erecektir.” diyen Abdulvahap Sancar, şu şekilde konuştu:

“Filistin’de yaşanan zulmün kaynağı bizin tam anlamıyla Müslüman olamayışımızdan kaynaklanıyor. Çünkü orada yaşana zulmü sadece sosyal medya ortamında paylaşıp duruyoruz ama fiili olarak bir şey yapmıyoruz, bu şekilde kuduruyorlar. Onlara karşı sadece ambargo uygulasa bile büyük bir şey ama yapmıyoruz. Filistin’de yaşanan zulüm insanlık adına çok acı ve utanç verici bir durum ama biz iyi bir Müslüman olmadığımız için başımıza ne geliyorsa hak ediyoruz. “

"28 Arap ülkesi var hiçbirinin sesi çıkmıyor"

Müslümanlar bir olmadıkça Filistin meselesinin çözüme kavuşmayacağını dikkat çeken Necmettin Evin, Siyonist işgal rejiminin Müslümanları öldürmeye devam ettiğini ve kimsenin de sesini çıkaramadığını ifade etti.

Evin, “Sözde bağırıyor, çağırıyoruz ama başka bir şey yapmıyoruz. Filistin’in arkasında kim var? Allahtan başka kimse yok, onlara çok üzülüyorum, o züllümler ekrana geldiğinde hemen ekranı değiştiriyorum, benim vicdanım tahammül etmiyor. 28 Arap ülkesi var hiçbirinin sesi çıkmıyor. Bizim duamız kabul olmuyor ki olsaydı şimdiye kadar milyonlarca Müslüman beddua ediyor, hiç biri kabul oldu mu veya neden kabul olmadı? Çünkü biz doğru değiliz. En başta Türkiye ticaretini kessin, bakalım ne olacak? Tepkiler gelmezse bu zulüm devam edecek, ciddi bir tepki yok.” şeklinde konuştu

"Gerekirse elimizde bir kova su ile gidip israili boğacağız"

Filistin’de tüm dünyanın izlediği ve sessiz kaldığı bir zulmün var olduğuna dikkat çeken Nurettin Teker, kardeşim zulüm altındayken ben sofraya oturup iftarımı açamıyorum.” dedi.

Teker, “Allah bu zulmü kabul etmesin, biz Müslümanlar olarak bu Ramazan ayında vicdanen hiç rahat değiliz, elimizden çok şey geldiği halde hiçbir şey yapamıyoruz. Bizim devletimiz ve İslam ülkeleri bir olacak ve bu zulme sessiz kalmayacak, gerekirse elimizde bir kova su ile gidip israili boğacağız. Yeter ki bize yol açılsın, Müslüman olarak bu durumdan çok rahatsızız, görüntüleri izlerken tüylerimiz ürperdi, insan olduğumuzdan utanıyoruz, ibadet ediyoruz, namaz kılıyoruz ama zulme de seyirci kalıyoruz, vicdanen rahat değilim.” ifadelerini kullandı.


Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Siirt halkından siyonist işgal rejimine tepki

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.