Siirt İl Emniyet Müdürü basınla bir araya geldi

Siirt İl Emniyet Müdürü basınla bir araya geldi

Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Siirt Emniyet Müdürü kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Polis Evi’nde gerçekleşen toplantıya Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, yardımcıları, şube müdürleri katıldı.

Emniyet ile basın arasında her zaman koordine halinde olduklarını ve toplumu bilgilendirme noktasında basının önemine vurgu yapan Kızılay, "Siirt Emniyet Müdürlüğü terörle mücadelede önemli çalışmalar yürütüyor. Vatandaşlarla sürekli temas halindeyiz ve bugüne kadar hiçbir kapı yüzümüze kapanmadı. Rakamsal verilere göre terör olaylarında azalma var ve genel anlamda ilimizde başta terör olmak üzere asayiş konusunda çok önemli çalışmalar yapıldı. Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın desteğini her zaman önemsiyoruz. Nitekim şu ana kadar hiçbir kapı yüzümüze kapanmadı. Bu da şunu gösteriyor, halkımız bize güveniyor." dedi.

"Vatandaşlarımızın canını yakan tefecilere yönelik ciddi adımlar atıldı"

Siirt'in en büyük sorunlarından biri olan tefecilere yönelik ciddi adımlar atıldığına dikkat çeken Kızılay, vatandaşlarımızı ciddi manada birçok kişiyi mağdur eden ve canını yakan tefecilere yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda kişinin tutuklandığını söyledi.

"Uyuşturucu en az terör kadar önemli ve hassasiyetle çalışıyoruz"

Kentin kanayan bir yarası olan Uyuşturucu ve hırsızlık konusunda da başta Siirt halkı olmak üzere destek veren basın mensuplarına teşekkür eden Kızılay, "Uyuşturucu ile mücadelede de kararlı adımlar atıyor. İl genelinde de sıkı denetimler yapıyoruz. Narkotik ekipleri ile vatandaşları uyuşturucu konusunda bilgilendiriyoruz ve eğitimlerimiz artarak devam ediyor. Çocukları zehirlemek isteyen her hainin peşindeyiz. Uyuşturucu en az terör kadar önemli ve hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu.

Çift taraflı park edenlerden yaya önceliğine kadar her noktada sıkıntılar var

Son olarak Siirt’in en büyük sorunlarından birisi olan trafik sorununa da değinen Kızılay, "Çift taraflı park edenlerden yaya önceliğine kadar her noktada sıkıntılar var. Ceza yazmak yeterli olmuyor. Vatandaşların bu konuda ciddi anlamda bilinçlenmesi gerekiyor. Birçok sorunu bitirdik, trafiği bitiremedik. Trafik sorununu çözmeden bir yere gitmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler