Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun acı günü

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun acı günü

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ‘nun 85 yaşındaki annesi Emine Kapıcıoğlu, bir süredir Coronavirus (Covid-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Coronavirus (Covid-19) şüphesiyle, Trabzon Kanuni Süleyman Araştırma Hastanesinde kaldırılan Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun 85 yaşındaki annesinin yapılan testlerinin pozitif çıkması üzerine tedavi altına alınmıştı.

Aynı hastanede oğlu Vehap Kapıcıoğlu ve geliniyle birlikte tedavi gören Emine Kapıcıoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün hayatını kaybetti.

 Müftü Vehap Kapıcıoğlu’nun ise bağlı olduğu solunum cihazından çıkartıldığı ve durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun oğlu Muhammet Kapıcıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi:

“Babam, bugün kendine gelmeye başladı, lakin uzun süre uyutulma etkisiyle yorgun ve halsizliği devam ediyor, kendi derdini talep ve isteklerini iletebilmektedir hamdolsun. Bu gün kendisine Su ikram edildi. hafta sonuna kadar kontrol ve müşahede altında takibi yapılacak. Pazartesi kapsamlı bir değerlendirme neticesinde yol haritası belirlenecektir.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.