​Siirt Valiliğinden zehirlenme vakasına ilişkin açıklama

​Siirt Valiliğinden zehirlenme vakasına ilişkin açıklama

​Siirt Valiliği,Kurtalan ilçesindeki bir kız yurdunda gaz sızıntısından kaynaklı olduğu değerlendirilen zehirlenmede 53 öğrencinin etkilendiğini açıkladı.

Siirt Valiliği,  Kurtalan ilçesindeki bir kız yurdunda gaz sızıntısından kaynaklı olduğu değerlendirilen zehirlenme vakasına ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Siirt ili Kurtalan ilçesi İmam Hatip Kız öğrenci yurdunda gaz sızıntısından kaynaklı olduğu değerlendirilen zehirlenmede; 53 öğrenci etkilenmiştir. 44 öğrencimiz Kurtalan Devlet  hastanesine, 7 öğrencimiz Siirt Devlet Hastanesi, 2 öğrencimiz de Siirt’teki özel hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Öğrencilerimizin hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Tedbir amacı ile öğrenciler yurttan tahliye edilmiştir." denildi.

"Kız öğrenci yurduna gaz bombası atıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır"

AFAD, UMKE ve güvenlik birimleri tarafından olay ile ilgili araştırma ve incelemelerin devam etmekte olduğu belirtilen açıklamada, "Kız öğrenci yurduna gaz bombası atıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler