Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında kabul etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi Başkanı Ercan Aslan, Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanı Necmettin Çiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt İl Temsilcisi Abdullah Tetik, Önder İmam Hatipliler Derneği Siirt İl Başkanı Sabahattin Ataker’i makamında kabul etti.

Kabulden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, STK temsilcileri ile bir süre sohbet ederek, yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hacıbektaşoğlu, kentin sosyal ve ekonomik olarak kalkınması, daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürülmesinde sivil toplum örgütlerinin görüş ve desteklerinin kendileri için önemli ve değerli olduğunu kaydetti.

Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir ve beraber olmak, onlara en iyi şekilde hizmet vermek adına kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının bir arada işbirliği içinde hareket etmelerinin gerekliliğine vurgu yaptı.

STK temsilcileri adına söz alan Kızılay Siirt Şube Başkanı Altunç da ilgisi ve STK’lara verdiği desteklerden dolayı Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.