Siirt'te aranma kaydı bulunan 12 kişi yakalandı

Siirt'te aranma kaydı bulunan 12 kişi yakalandı

Siirt'te "Kaçakçılık Kanunu'na Muhalefet Etmek" ve "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan arama kaydı bulunan 12 kişi gözaltına alındı.

Siirt Valiliği, Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 18 Şubatgünü 21.30 ile 23.30 saatleri arasında icra edilen "Şok Uygulaması"nda, 3 aracın kontrol uygulaması maksadıyla durdurulduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, 3 aracın sürücü ve yolcularının kimlik kontrolleri ve araçların içerisinde yapılan aramalar neticesinde; 18 şahsın, KİHBİ ve UYAP veri tabanı sorgulamaları sonucu 11'inin "Kaçakçılık Kanunu'na Muhalefet" suçunu, bir şahsın ise "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan kaydının olduğunun tespit edildiği belirtildi.

3 araca 3 bin 830 TL idari para cezası uygulandı

Toplamda bin 177 paket gümrük kaçağı sigara, 164 paket kaçak çay ile 7 paket nargile tütünü yakalanarak muhafaza altına alınırken Eruh İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından 3 araca 3 bin 830 TL idari para cezası uygulandı.

Şüpheli şahıslar Eruh Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yasal işlemleri tamamlanmak üzere adli makamlara teslim edildiği kaydedildi.


Siirt'te aranma kaydı bulunan 12 kişi yakalandı

Siirt'te aranma kaydı bulunan 12 kişi yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.