Siirt’te haşere ile mücadele devam ediyor

Siirt’te haşere ile mücadele devam ediyor

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından il merkezinde 7 araç, 20 personelle haşerelere karşı başlatılan ilaçlama çalışması sürüyor.

Siirt Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla 20 personel ve 7 araç ve araç üstü ekipmanla kent merkezinde haşerelere karşı başlattığı mücadelesini sürdürüyor.

İlaçlama ekibinin her gün akşam saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar süren mesaisi, eylül ayına dek devam edeceği bildirildi.

Sahadaki ekiplerin, Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı biyosidal ürünlerle organize ettiği ilaçlama planında, il merkezinde 20 personel ve 7 araç ve araç üstü ekipman desteğini kullanarak ilaçlamadaki etki kapasitesini artırdığı belirtildi.

"Sağlığınız Bizim İçin Önemli" sloganıyla proje ve yatırımların devam ettiğini belirten Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Vatandaşların daha sağlıklı ve daha hijyenik ortamlarda yaşamını sürdürmesi için çevre temizliğinin yanı sıra periyodik olarak yaptığımız ilaçlama, dezenfekte ve hijyen temizliğinin sıklığını genişlettik ve bu alanda etkin bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz." açıklamasında bulundu.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgeyi sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırmak için yoğun gayret gösteriyor. Haşerelere karşı mücadele kapsamında en etkin ve çevreci yöntemi uygulayan ekipler; parklar, bahçeler, havuzlar, fosseptikler, kanallar, mazgallar, durgun sular, kapalı alanlar başta olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.


Siirt’te haşere ile mücadele devam ediyor

Siirt’te haşere ile mücadele devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.