Siirt’te Mevlid etkinliği hazırlıkları sürüyor

Siirt’te Mevlid etkinliği hazırlıkları sürüyor

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenecek olan “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliği için hazırlıklar devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt İl Koordinatörlüğü tarafından 29 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadyumunda düzenlenecek olan “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğinin hummalı çalışmaları sürüyor.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt İl Koordinatörlüğü yetkililerinden Sabahattin Keleş, amaçlarının Allah’ın Resul’ünü tanıtmak ve sünnetini yaşamaya vesile olmak olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Keleş, “10 bin kitap dağıtımı tek tek evler dolaşılarak yapıldı. Şehrin her yerine afişlerimiz asıldı. Bir hafta evvelden billboardlara etkinlik davetiyelerimiz asıldı. Özel davetiyeler basılarak birçok sivil toplum kuruluşu ve kanat önderleri davet edildi. Ayrıca 10 bin el ilanı da kitaplarla beraber evlere dağıtıldı. İnşallah tüm esnaflarımızı da ziyaret ederek etkinliğimize davet edeceğiz. Anons araçlarımız etkinlik için şehir merkezi ve mahallelerde dolaşarak, halkımızı etkinliğe davet edecek. Amacımız Allah’ın Resul’ünü tanıtmak ve sünnetini yaşamaya vesile olmak. Çünkü Allah Resul’ü tanındıkça toplumdaki huzurun, kardeşliğin ve birliğin oluşacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Keleş, 29 Nisan Pazar günü Atatürk Stadyumunda yapacakları “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine tüm Siirt halkını Mevlit etkinliğine davet ettiklerini belirtti. (Murat Orhan- İLKHA)














 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.