Siirt’te Peygamber Sevdalıları Vakfından bayramlaşma merasimi

Siirt’te Peygamber Sevdalıları Vakfından bayramlaşma merasimi

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siirt Koordinatörlüğü, kentin en büyük camisi olan Abdulkerim Sancak Camii’nde bayramlaşma merasimi düzenledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siirt İl Koordinatörlüğü tarafından bayramlaşma merasimi düzenlendi. Merasim halk tarafından büyük ilgi gördü

Kentin en büyük camisi olan Abdulkerim Sancak Camii'nde düzenlenen programa, HÜDA PAR İl Başkanı Abdulhakim Tekin, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Toprak, Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Orhan Ay, Umut Kervanı Siirt Temsilcisi Salih Evin, Siirt’in kanaat önderlerinden Mehmet Tetik, Platform yetkilileri, üye ve gönüllüleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt Koordinatörlüğü`nün Abdulhakim Sancak Cami bahçesinde salâvatlar eşliğinde düzenlediği bayramlaşma merasimi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İkindi namazından sonra başlayan bayramlaşma programında oluşturulan bayramlaşma halkasıyla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları, cemaatle kılınan namazının ardından cami çıkışında vatandaşlaa gül suyu, çikolata ve şeker ikram edildi.

"Müslümanların birlik ve beraberliği yakalayacakları bir günü diliyorum"

Etkinlikte konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Abdulhakim Tekin, Müslümanların bütün art niyetli güçler ve emperyalistlerin emellerini bozacak beraberliği yakalamalarını temenni ettiğini kaydetti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma merasimine katılmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Tekin, “Buradan sizin vesilenizle Peygamber Sevdalıları Vakfı'na insanları bir araya getirdiği, insanlar arasında ülfet ve muhabbeti oluşturduğu için teşekkür ediyorum ve yine sizin aracılığınızla bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Ramazan ayını geride bırakarak şu anda bayramı yaşıyoruz. Ramazan günlerinde öne çıkan bir atmosfer vardı ve o atmosferde şunu teneffüs ettik; iyilik yap, iyiliklerini arttır, yapabildiğin kadar iyiliklerde yarış, kötülüklerden, haramlardan, yanlışlardan uzak dur. Biz rabbimizden temenni ediyoruz ki bütün bir yıl boyunca hayatımızı bu atmosferde Müslümanların birlik ve beraberlik yakalayacakları bir günü diliyorum.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.