Siirt’te silah kaçakçılarına operasyon

Siirt’te silah kaçakçılarına operasyon

Siirt’te silah kaçakçılığı yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 12 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Silah ve mühimmat kaçakçılığının önlenmesi amacıyla Siirt-Batman karayolu Yunuslar Mezrası’nda silah kaçakçılığı yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 12 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Şüpheliler T.G. ve C.A.’nın suç unsuru malzemeler ile birlikte yakalanabilmesi maksadıyla 10 Aralık 2019 günü saat 17.50 sıralarında Siirt-Batman il sınırı bölgesinde KOM Şube Müdürlüğü tarafından icra edilen takip faaliyetleri sırasında Siirt-Batman Karayolu üzeri Yunuslar Mezrası girişinde T.G. ve C.A. isimli şüpheliler 72 XX XXX plakalı araçtan inerek satmayı amaçladıkları ruhsatsız tabancaları gizledikleri yerden aldıkları esnada ekiplerce suçüstü yakalanmışlardır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Şüpheli şahıslar ile birlikte 12 adet 7.65 mm. çaplı Pietro Beratta marka ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 12 adet şarjör ve 2 adet cep telefonu ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak Kurtalan C. Başsavcılığına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Soruşturma kapsamında T.G. ve C.A. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.