Siirt'te Türkiye Duman Uygulaması gerçekleşti

Siirt'te Türkiye Duman Uygulaması gerçekleşti

Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yurt genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen “Türkiye Duman Uygulaması” kapsamında 933 şahıs, 408 araç ve 90 iş yeri kontrol edildi.

Siirt Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yurt genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen “Türkiye Duman Uygulaması” kapsamında 933 şahıs, 408 araç ve 90 iş yeri kontrol edildiğini ve çeşitli suçlardan aranan 3 şüphelinin ise yakalanarak, adli makamlara sevk edildiğini açıklandı.

Açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlıklarınca eş zamanlı olarak ülke genelinde, 'Türkiye Duman Uygulaması' icra edilmiştir.” denildi.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildiği belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Kaçak sigara ile mücadele kapsamında, Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan tekel bayi, büfe, bakkal ve benzeri isimler altında faaliyet gösteren işyerlerinde 44 ekip, 252 personelin katılımı ile 2 uyuşturucu arama köpeği ve 2 Bomba Arama Köpeğinin de kullanımı ile Jandarma sorumluluk bölgesinde 933 şahıs, 408 araç ve 90 iş yeri kontrol edilmiştir.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.