Siirt'te uyuşturucu ticareti yapma suçundan aranan 3 şahıs yakalandı

Siirt'te uyuşturucu ticareti yapma suçundan aranan 3 şahıs yakalandı

Siirt kent genelinde yapılan kontrollerde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan aranan 3 şahıs yakalandı.

Siirt kent genelinde 955 şahıs, 254 araç, 24 metruk bina ve uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği suç odağı haline gelen metruk binalarda yapılan kontrollerde, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan aranan 3 şahıs yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Emniyet, asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu imal ve ticareti ile kullanımı suçlarının işlenmesine engel olunması maksadıyla, Siirt il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan, uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği ve suç odağı haline geldiği değerlendirilen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanamayan inşaatlar ve köprü altlarının bulunduğu bölgelerde, 'Uyuşturucu uygulaması' icra edilmiştir." denildi.

Metruk binalarda, yapımı devam eden ve tamamlanamayan inşaat alanlarında, köprü altlarında uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik kontroller şeklinde faaliyet icra edildiği belirtilen açıklamada, 955 şahıs, 254 araç, 24 metruk binanın kontrolü yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapma" suçundan aranan 3 şahsın yakalanarak adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.