Siirt'te yeni doğum yapan anne ve bebeklerine anlamlı yardım

Siirt'te yeni doğum yapan anne ve bebeklerine anlamlı yardım

Siirt'te doğum yapan ihtiyaç sahibi anne ve bebeklerine "sevgi bohçası" projesi kapsamında yardım paketleri dağıtıldı.

Siirt Devlet Hastanesi ile Siirt Kızılay Şube Başkanlığı arasında yapılan protokolle Siirt Devlet Hastanesinde yeni doğum yapmış ihtiyaç sahibi anne ve çocuklarına, içerisinde giyim, şampuan, çocuk bezi ve hijyen malzemelerinin bulunduğu 100 adet sevgi bohçası paketi dağıtıldı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Yeşilbaş ve Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ile Hastane yetkililerinin katılımlarıyla hastanede düzenlenen teslim töreni ile hastane yetkililerine sevgi bohçaları teslim edildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Yeşilbaş, burada yaptığı açıklamada, yardım paketlerinin çok anlamlı ve ihtiyacı giderecek bir proje olduğunu belirtti.

Yeşilbaş, "Türk Kızılayı'nın böyle bir projenin devlet hastanesin de uygulanması bizleri çok memnun etti.  İhtiyaç sahibi olan ve yeni doğum yapmış anne ve çocuklarına yönelik  'Sevgi Bohçası' adlı yardım paketlerinin çok anlamlı ve ihtiyacı giderecek bir proje olduğunu ifade etmek istiyorum. Yaptıkları bu başarılı kampanyadan dolayı başta Türk Kızılay'ına, bağışçılarına ve Siirt Kızılay Şube Başkanına teşekkür ediyorum." dedi.

"Sevgi bohçalarını bağışçılarımızın destekleri ile sağlıyoruz"

Ülke genelinde Türk Kızılayı'nın yapmış olduğu sosyal sorumluluk faaliyetlerinden bir tanesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Siirt Kızılay Şube başkanı Yener Tanık, Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan ve maddi imkânı iyi olmayan aileler için düzenledikleri proje hakkında, "Sevgi bohçalarımızın içerisinde anne ve bebeğin bir aylık ihtiyacını karşılayacak, hijyen malzemeleri, pijama ve zıbın gibi malzemeler bulunuyor. Bu paketler ülke genelinde Kızılay şubeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaktadır. Biz bu sevgi bohçalarını bağışçılarımızın destekleri ile sağlıyoruz. Almış olduğumuz bağışların bir merhamet eli ile Siirt Devlet Hastanesine ulaştırıyoruz. Umut ediyoruz ki hastanemize vermiş olduğumuz bu bağışlar hak sahipleriyle bulaşacaktır. Dağıttığımız bu sevgi bohçalarının anne ve bebeklerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Paketleri teslim alan hastalarımızın gözlerindeki parıldamayı görmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor." açıklamasında bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.