Silvan'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Silvan'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin huzurlu bir ortamda geçmesi için alınacak tedbirlere ilişkin Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik,başkanlığında Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selda Akgül, Alay Komutanı Gönen Süslü, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Kocahan, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk katıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak seçimin Silvan’da huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını belirterek, seçimlerin hiçbir olaya meydan verilmeden tamamlanması, seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili hem vatandaşlara hem de amir ve memurlara büyük görev düştüğünü ifade etti.

Çelik, ayrıca seçim sürecinde tüm kurumların gerekli tedbirleri almaları, eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi ve gerek vatandaşların gerekse kamu çalışanların her konuda bilinçlendirilmesi hususunda gerekli talimatları da verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler