​Şırnak İdil'de TIR ile otomobil çarpıştı: 3 ölü

​Şırnak İdil'de TIR ile otomobil çarpıştı: 3 ölü

​Şırnak’ın İdil ilçesinde dorsesiz TIR ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

İdil'de dorsesiz TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, bugün öğlen saatlerinde İdil'e  ile bağlı  Özbek ve Kozluca köyleri arasındaki Dinçer Karakolu yakınlarında meydana geldi.  İdris Ece (32) idaresindeki 34 YR 6919 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 33 DYG 59 plakalı dorsesiz TIR kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü İdris Ece ile oğlu Yasir Ece (15) ve Selahaddin Akyüz (14) hayatını kaybetti, ismi öğrenilemeyen TIR sürücüsü ise yaralandı.

Yaralı TIR sürücüsü olay yerine sevk edilen ambulansa hastaneye kaldırılırken hayatın kaybeden 3 kişinin cenazesi otopsi için İdil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerden İdris Ece'nin Kozluca köyü imamı olduğu, İdil Devlet Hastanesinde yapılacak otopsiden sonra imam ve oğlu Yasir Ece'nin Midyat’ta defnedileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Süleyman Tunç-İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler