Şirvan'da tarım aracı devrildi: 1 ölü 2 yaralı

Şirvan'da tarım aracı devrildi: 1 ölü 2 yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesinde patpat olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Kilis köyünde, bahçe işinden döndükleri sırada, patpat olarak tabir edilen tarım aracı devrildi. Kazada sürücü Bahattin Boğa ile patpatın kasasında bulunan Ahmet Kaşmaz ve 12 yaşındaki Zeynel Kartal yaralandı.

Kaza, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Kilis köyünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bahçe işinden dönüldüğü sırada, sürücü Bahattin Boğa direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu patpat olarak tabir edilen tarım aracı devrildi. Kazada, Bahattin Boğa, Ahmet Kaşmaz ve 12 yaşındaki Zeynel Kartal yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan 12 yaşındaki Zeynel Kartal'a ilk müdahalenin yapılmasının ardından Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Kartal hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine, Kartal'ın yakınları hastaneye akın etti. Kartal'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından, ailesi tarafından teslim alınarak Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Kilis köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler