Sivas'ta Cezaevi Aracı Devrildi: 28 Yaralı

Sivas'ta Cezaevi Aracı Devrildi: 28 Yaralı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde aşırı buzlanma sebebiyle cezaevi aracı yoldan çıkarak devrildi.

 Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde aşırı buzlanma sebebiyle cezaevi aracı yoldan çıkarak devrildi. Araçta bulunan 28 mahkum ve asker yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Sivas'tan Tekirdağ'a mahkumları nakleden Sivas Kapalı Cezaevi nakil aracı Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik yakınlarında yolda oluşan aşırı buzlanma sebebiyle devrildi. Araçta bulunan toplam 28 mahkum ve asker yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan asker D.A., M.B., A.K., M.K.,A.K ve mahkumlardan R.K., O.K., S.S., Y.E., aracın yedek sürücüsü A.T. Sivas Numune Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan araç sürücüsü Y.E.S ve 15 yaralı ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılırken, yaralı iki askerde Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan şoför Yunus Emre Selvi’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.