Sivas'ta Madımak alarmı

Sivas'ta Madımak alarmı

Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen Madımak olaylarının 20. yıldönümü nedeniyle yapılacak anma programları öncesi polis ekipleri sıkı güvenlik önlemleri alıyor. Anma programlarının yapılacağı gün bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağı be

SİVAS - Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2 Temmuz 1993 yılında meydana gelen Madımak Oteli olaylarının yıl dönümü nedeniyle Sivas'ta 2 Temmuz Salı günü saat 11.00'de çeşitli sivil toplum örgütlerinin katılımıyla anma programı gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Yaşanan olayları anmak için diğer illerden ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda misafirin gelmesi beklenirken, anma programında yaşanacak muhtemel olumsuzluklara karşı güvenlik kuvvetleri tarafından gerekli emniyet tedbirlerinin alındığı ifade edildi.

 

Düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Seyrantepe kavşağından itibaren, Ethembey Kavşağı istikameti, Mevlana Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı'na kadar trafiğin kesileceği belirtildi.

 

Öte yandan vatandaşların mağdur olmaması için toplu taşıma araçlarını kullanması tavsiye edilirken, esnafın da salı günü dükkanlarını açmamaları istendi. (Veysi Siyah - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.