Siverek Faydalı ve Tashan köyü kutlu doğum etkinliği foto

Siverek Faydalı ve Tashan köyü kutlu doğum etkinliği foto

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Faydalı ve Taşhan köylerinde Kutlu Doğum programları düzenlendi.

Siverek'e bağlı Faydalı ve Taşhan köyünde Kutlu Doğum programları düzenlendi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından düzenlenen etkinliğe köy sakinlerin de iştirak etti. Etkinlikte öğrencilerin okuduğu hadisler izleyiciler tarafından ilgi gördü.

Faydalı İlkokulu'nda düzenlenen Kutlu Doğum programında Hz Muhammed'e olan özlem dile getirildi. Okul öğretmenleri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum programına köy sakinlerinin yanı sıra ilçe milli eğitim şube müdürleri de katıldı. Programda okul öğrencileri tarafından şiir ve ilahiler okundu. Programa konuk olarak katılan İkra İlahi grubunun söylediği ilahilerle programa renk kattı. Program sonunda konuklara yemek ikram edildi.

Düzenlenen etkinliklerin bir diğer adresi de Siverek'e bağlı Taşhan köyü oldu.

Taşhan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından okul bahçesinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şube müdürleri, Siverek Belediye Başkan Yardımcıları Murat Eyliyen, Hasan Baydilli, okul müdürleri, öğrenciler ve mahalle sakinleri iştirak etti. Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan programda Siverek İkra İlahi grubu ilahiler seslendirdi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve hadis dinletisi misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

Programa konuşmacı olarak katılan bölge âlimlerinden Molla Abdulbari Çelik Hz Muhammed'in örnek hayatından kesitler sunarak, İslam kardeşliğine vurgu yaptı. (İLKHA) 















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.