Siverek halkından Haleplilere yardım

Siverek halkından Haleplilere yardım

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Memur-Sen'in başlatmış olduğu kampanya kapsamında Doğu Halep'ten tahliye edilen sivillere ulaştırılmak üzere bir TIR dolusu yardım toplandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Memur-Sen'in başlatmış olduğu "Halep'i Açlıktan, İnsanlığı Utançtan Kurtar" kampanya kapsamında Doğu Halep'ten tahliye edilen sivillere ulaştırılmak üzere bir TIR dolusu yardım toplandı. Toplanan yardımlar Halepliler için oluşturulacak mülteci kampına gönderilecek.

Sendika temsilcileri tarafından toplanan 26 ton un,750 adet battaniyeden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi, Halep kırsalındaki ve İdlip'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu'na teslim edildi.

Toplanan yardımlar hakkında konuşan Eğitim-Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, "Yükümüz insanlık, yönümüz Halep. İyiliği yüklenip Halep'e yöneliyoruz' sloganıyla Halepli kardeşlerimize desteğimizin çok küçük bir ifadesi olarak da olsa yardımlarımızı gönderdik.  Sadece köprü görevi gördüğümüz kampanyamızın, destekleriyle başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm iş yeri temsilcilerimize, kamu çalışanlarımıza, eğitim çalışanlarımıza, öğretmenlerinin yardım faaliyetlerine kayıtsız kalmayan kocaman yürekli öğrencilerimize ve yardımsever halkımıza Memur-Sen camiası olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yardım kampanyasının devam ettiği belirtildi. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler