Siverek’ten bir heyet Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Siverek’ten bir heyet Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde siyasi parti, STK ve sendika temsilcilerinden oluşan bir heyet darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından katledilen Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etti.

Siverek’te, sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve müftülük çalışanlarından oluşan 45 kişilik bir heyet, Astsubay Ömer Halisdemir'in, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesindeki baba evini ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Siverek Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile Çukurkuyu Beldesine gelen heyet,  ilk olarak Astsubay Halisdemir’in baba evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında baba Hasan Hüseyin Halisdemir ve Çukurkuyu Belde Başkanı İleri Koçak ile görüşen heyet, ardından Belde mezarlığındaki Astsubay Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Heyet, kabir ziyareti sırasında Astsubay Halisdemir için Yasin-i Şerif okuyarak dua etti. Heyet ziyaretlerinin ardından Siverek’e geri döndü. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.