Sivil havacılık eğitimleri başlıyor

Sivil havacılık eğitimleri başlıyor

Türk Sivil Havacılık Akademisi, Aralık ayında yeni dönemdeki eğitimlerine başlıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında hizmete açılan ve bir yıldır havacılık eğitimleri, sınavları ve çalıştaylarına ev sahipliği yapan Türk Sivil Havacılık Akademisi(TSHA) yeni dönem eğitimlerine Aralık 2019 itibariyle başlıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir yıllık süreçte tesisleşme ve organizasyonel yapılanmasını da tamamlayan Akademide havacılık emniyeti ve güvenliği başta olmak üzere sivil havacılık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda alanında uzman eğitmenler tarafından birçok alanda uluslararası standartlarda eğitimler verilecek.

Bu kapsamda; 2019 yılı Aralık ayı kurs takvimi, söz konusu eğitimlere kurum/kuruluşdan katılması planlanan personelin Genel Müdürlüğe başvuruda bulunması gerekiyor.

TSHA Aralık 2019 eğitim programı, eğitim içerikleri, açıklamalar ve eğitimlere ilişkin ödeme bilgileri ile  eğitimlere katılım sağlaması düşünülen personelin belirtilen açıklamalar doğrultusunda başvuru yapmaları gerekiyor.

Kontenjan sınırı bulunan ve başvuru sırasına göre katılımcıların belirleneceği eğitimlerle ilgili olarak sektör kuruluşları ve ilgili diğer tüm kurum/kuruluşlar tarafından personellerine gerekli duyurunun yapılması önem arz ediyor.

TSHA ile ilgili detaylı bilgi almak ve eğitimlerle ilgili diğer sorular için  TSHA@shgm.gov.tr  adresinden iletişime geçilebilir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler