Siyonist 43 hahamdan Netanyahu'ya: Hastane bombalayabilirsin

Siyonist 43 hahamdan Netanyahu'ya: Hastane bombalayabilirsin

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin askeri amaçlarla kullanıldığını öne süren siyonist 43 haham, işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netenyahu'ya "hastaneyi bombalayabileceği" fetvası verdi.

Şifa Hastanesi'nin bombalanabileceğinin dini açıdan caiz olduğunu iddia eden siyonist hahamların, bu konuda imzaladıkları sözde fetvayı da Netenyahu gönderdikleri belirtildi.

Hahamlarca imzalanan, "hastanenin vurulmasında dini ve ahlaki açıdan hiçbir engelin olmadığı" yönündeki sözde fetvanın, orduya ait birimlere, Netenyahu'ya ve bakanlara iletildiği kaydedildi.

Sözde fetvada ayrıca hastanenin bombalanması durumunda sorumluluğun "hastaneyi askeri amaçlarla kullanan ve onların destekçilerine ait olduğu" öne sürüldü. (İLKHA)

Bel'am bin Baura, Tevrat'ta ve İslâm kaynaklarında, önceleri iyi bir mümin iken daha sonra Hz. Mûsâ ve kavmi aleyhine hile tertiplediği için cezalandırıldığı rivayet edilen kişi.

Kur’ân-ı Kerîm’de ismi zikredilmeksizin, “Onlara şu adamın kıssasını anlat: Ona âyetlerimiz hakkında bilgiler verdik ve o -bunlara önce uyduğu halde- daha sonra bunlardan tamamen sıyrılıp uzaklaştı; şeytan onu peşine taktı ve bu suretle azgınlardan biri haline geldi. Biz dileseydik o kişiyi âyetlerimizle yüceltirdik; fakat o dünyaya sımsıkı sarıldı, ihtiraslarına uydu. -Allah’ın âyetleriyle bilgilendirdiği, fakat tabiatının kötülüğü yüzünden bu bilgileri daima dünya menfaatlerine alet eden- bu adamın durumu, kovsan da kendi haline bıraksan da dilini sarkıtıp durmadan soluyan köpeğin durumuna benzer. İşte âyetlerimizi yalanlayanların hali budur. Bu kıssayı anlat, belki düşünür, öğüt alırlar” (el-A‘râf 7/175-176) ifadeleriyle kendisinden söz edilen kişi, müfessirlerin çoğunluğuna göre Bel‘am b. Bâûrâ’dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.