Siyonist işgalci Ashkenazi: “İlhak planı için çalışmalarımızı yürütüyoruz”

Siyonist işgalci Ashkenazi: “İlhak planı için çalışmalarımızı yürütüyoruz”

Siyonist işgalcilerin sözde yeni Dışişleri Bakanı Gabi Ashkenazi yaptığı açıklamada, Batı Şeria'nın bir kısmını önümüzdeki dönemde ilhak etme planını sürdürdüklerini belirtti.

İşgal altındaki Kudüs’te, Alman Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile bir araya gelen Ashkenazi görüşmesinde, "Trump'ın barış planı (Yüzyılın Anlaşması) Amerikan yönetiminin yardımıyla ve komşu ülkelerle işbirliği içinde uygulanacak." ifadelerine yer verdi.

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, siyonist rejimin işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim merkezleri ve Ürdün Vadisi'ni "ilhak" planının uluslararası hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle Almanya ve Avrupa Birliğin tarafından reddedildiğini belirtti.

İlhak Planı

Trump'ın, siyonist rejim sözde Başbakanı Netanyahu ile 28 Ocak'ta Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında açıkladığı sözde Orta Doğu barış planında, Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim yerlerinin "İşgalcilerin toprağı" olarak kabul edilmesi ve siyonistlerin Filistin'e ait Ürdün Vadisi üzerindeki hâkimiyetini sürdürmesi maddeleri yer alıyor.

Siyonist çeteler, işgal altındaki Batı Şeria'nın yaklaşık yüzde 30'unu "ilhak" etmeyi planlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.