Siyonist işgalciler yeni silahlarını hayvanlar üzerinde deniyor

Siyonist işgalciler yeni silahlarını hayvanlar üzerinde deniyor

​Siyonist işgal rejiminin geliştirdiği öldürücü ve öldürücü olmayan silahları köpek, domuz ve koyun gibi hayvanlarda denediği ortaya çıktı.

Yediot Aharanoot adlı ünlü Yahudi gazetesi, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun geliştirdiği silahları denemek için hayvanlara yönelik saldırılar düzenlediğini ve bazen öldürücü bazen de öldürücü olmayan denemeler yaptığını açıkladı.

Şimdiye kadar çok sayıda öldürücü denemenin yapıldığının belirtildiği haberde, denemelerde özellikle de köpek, domuz ve koyunların kullanıldığına vurgu yapıldı.

Gazete, "Bırakın Hayvanlar Yaşasın" isimli hayvanları koruma amaçlı sivil işgal rejimi kuruluşundan aldığı raporda yer alan bazı önemli bilgileri de yayımladı.

Raporda, işgal askerlerinin son 3 yıl içinde muhtelif hayvanlar üzerinde en az bin öldürücü deneme yaptıkları ifade etti.

Rapora göre, 2017-2018 yıllarındaki denemelerde 40 köpek, 25 keçi, 10 koyun, 125 domuz, 186 iri sıçan, 25 gine domuzu, 126 iri tarla faresi kullanıldı. 

Rapor'da ilgi çekici bir bilgi de paylaşıldı. Askeri denemelerde kalp yapısının ve nefes alma şeklinin insanın kalp yapısına ve nefes alma şekline benzemesi sebebiyle en çok kullanılan hayvan domuz oldu. 

Denemelerde kullanılan hayvanların çektiği eziyetlerin de farklı olduğu, bazıları doğrudan öldürülürken bazılarının da tepkilerinin ölçülmesi için öldürücü olmayan saldırılar gerçekleştirildiği belirtildi.

Siyonist işgal rejiminin, geliştirdiği silahları hayvanlar üzerinde denemeleri, son derece gizlice yapılarak görüntülerinin alınmasına tamamen engel olunuyor.

Denemelerde, zaman zaman hayvanların birtakım patlayıcı maddelere tepkileri de ölçüldüğü dile getirildi.

Konuyu gündeme getiren sivil toplum kuruluşunun, siyonist işgal rejimi sözde Savunma Bakanlığı'na bu konuda, soru ilettiği ancak henüz kesin bir cevap alınamadığına dikkat çekildi.

Yorumcular, siyonist işgal rejiminin geliştirdiği bu silahları, Filistinliler başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasındaki Müslümanlara karşı kullanılacağına dair endişelerini dile getiriyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.