Siyonist işgalcilerden Erdoğan'ın açıklamalarına tepki

Siyonist işgalcilerden Erdoğan'ın açıklamalarına tepki

​Siyonist işgalciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kudüs'ün Müslümanların kırmızıçizgisi olduğu yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'te yaptığı konuşmada, "Kudüs bizim kırmızıçizgimizdir. Bu adım, İsrail'le diplomatik ilişkilerimizi koparmaya kadar gider" açıklamasının ardından Siyonist işgalcilerden tepki geldi.

Emperyalist ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanımak için hazırlık yaptığı iddiaları, İslam dünyasının tepkisine yol açmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin, Kudüs'ü İşgalci İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiası ile ilgili bugün yaptığı açıklamada, "İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak, bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Eğer böyle bir adım atılacak olursa; hemen, beş on gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'ni İstanbul'da toplayacağız. Kaldı ki bu, bizim diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına küstahça cevap veren İşgalci Siyonist Dışişleri Bakanı Emanuel Nahson, paylaştığı yazılı açıklamada, "Erdoğan tanısın ya da tanımasın, Kudüs Yahudilerin 3 bin yıllık, İsrail'in de 70 yıllık başkentidir." dedi. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.