Siyonist işgalcilerin katliamları

Siyonist işgalcilerin katliamları

​Vadedilmiş topraklar saplantısıyla taş taş üstünde bırakmayan siyonist işgalciler, İslam ümmetine tarifi imkansız acılar yaşattı.

Siyonist sapkınları İslam ümmetinin başına bela ettiler.

Sonra bir kenara çekip soykırıma dönüşen mezalimi izlediler.

Aslında, bu sürece "her türlü katkıyı sundular" demek daha doğru olur.

Siyonist çetelerin eline her türlü silahı veren onlardı… kimden mi söz ediyoruz, elbette İngilizlerden…

“Filistin topraklarında yahudiler için bir vatan vadeden” işgal belgesi Balfour Deklarasyonu İngilizler tarafından kaleme alınmıştı.

İngiltere’nin Birinci Dünya Savaşı sırasındaki dışişleri bakanı Balfour’un siyonistlerin önde gelen isimlerinden Rothschild’e hitaben yazdığı ve “Balfour Deklarasyonu” olarak bilinen mektupta, "Majestelerinin hükümeti, Filistin’de yahudiler için bir milli yurt kurulmasını uygun karşılamaktadır ve bu hedefin gerçekleştirilmesini kolaylaştırmak için elinden geleni yapacaktır." denmişti.

Balfour’un bu mektubu daha sonra İtalya, Fransa ve ABD’nin de desteğini almıştı. ABD, desteğini daha da ileri götürüp, siyonist işgalin kalıcı hale gelmesi için elinden gelen tüm çabayı göstermişti.

Nitekim ABD'nin siyonist işgale desteği her alanda artarak devam ediyor...

İkinci bir Balfour olarak nitelendirilen, Trump'ın 28 ocak 2020'de açıkladığı sözde "Ortadoğu barış planı" bu desteğin boyutlarına işaret ediyor.

Siyonizm ve destekçileri bir tarafa, 1948'den öncesine dayanan söz konusu işgal sürecinde büyük katliamlar işlenmişti.

Evet, Müslümanlara her türlü zulmü yapan siyonist terör çeteleri yakılmadık, yıkılmadık köy bırakmamışlardı… 7'den 70'e binlerce Müslümanı katletmiş, milyonlarcasını da tehcir etmişlerdi. 

İnsanlık, son yüzyılda siyonist rejimin bugüne kadar işlediği cürümlere tanıklık etmişti.

Deir Yasin köyü katliamı, bunların en göze çarpanıydı... 9 Nisan 1948'de Irgun çetesi tarafından düzenlenen saldırıda 254 Filistinli katledilmişti… Siyonist rejim, bu katliam üzerine bina edilmişti. Katliamın emrini veren Menahem Begin, "Bu eylemi yapmasaydık israil olmayacaktı" demişti.

Evler ateşe verilmiş, kaçmak isteyenler kurşuna dizilmiş, çocuklar annelerinin gözleri önünde öldürülmüştü. Birçoğunun cesedi kuyulara atılmıştı… katliamdan, çok az sayıda kişi yaralı olarak kurtulabilmişti.

Siyonist teröre şahit olanların anlattıklarına göre caniler, bu baskında kadınların kulaklarını kesip, küpeleri aldıktan sonra kadınları öldürmüştü.

9-18 Temmuz 1948 tarihlerinde, İzak Rabin'in açık emriyle Lida'da gerçekleştirilen katliamda 10 gün içinde 60 bin kişi evlerinden çıkarılmıştı.

29 Ekim 1948'de Safsaf köyünde 70 Müslüman katledilmişti. Yine aynı tarihte, El Halil'deki Davayima köyünde çoğu kadın ve çocuk 100 kişi vahşice öldürülmüştü.

Ariel Şaron liderliğindeki silahlı siyonistler, 12 ekim 1953'te Batı Şeria'daki Kibya köyüne saldırı düzenlemiş, katliamda 67 kişi ölmüş, 75 kişi de yaralanmıştı.

Tarihler 29 Ekim 1956'yı gösterdiğinde siyonistler, Mısır'ı işgali arifesinde Kufr Kasem köyüne baskın yapıp aralarında kadın ve çocukların da olduğu 49 Müslümanı katletmişti.

1956'nın kasımında, Batı Şeria'ya bağlı Samu köyüne saldıran siyonist çeteler, evleri yıkıp 18 kişiyi barbarca öldürmüştü.

1968 yılında Ürdün nehri boyunca 15 Filistin köyüne napalm bombaları atan siyonistler, yaklaşık 100 Müslümanı katletmişti.

12 Şubat 1970'de mısır sınırındaki Ebu Za'bel köyünü bombalayan işgalciler, burada da 70 kişiyi acımasızca hayattan koparmıştı.

İşgalciler, sadece Filistin topraklarında değil, diğer bölge ülkelerinde de katliamlar yapmıştı…

8 Nisan 1970'de Mısır'ın başkenti Kahire'ye  80 kilometre uzaklıktaki Sah'a'da bir okulu hedef alan siyonistler 46 çocuğu katletti.

8 Eylül 1972'de Suriye'de 7 köyü bombalayan siyonistler, 70 kişiyi katletti. 

19 Şubat 1973'de Libya hava yollarına ait bir yolcu uçağı siyonistler, tarafından düşürüldü. 107 yolcu ve mürettebatı bulunan uçakta kurulan olmadı.

20 Temmuz 1981 yılında Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlenen saldırıda, 300 sivil hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı.  

15 Eylül 1982'de Lübnan'ı işgal eden Siyonistler, Ariel Şaron'un kontrolündeki Hristiyan falanjistler ile birlikte sabra ve Şatilla da büyük bir katliam yaptı. Barbarca saldırıda 2500 kişi katledildi. Bu öyle bir katliamdı ki ölenlerden ancak 328'inin kimliği belirlenebilmişti.

25 Şubat 1994'te el-Halil'deki Hazreti İbrahim Camiine sabah namazı sırasında bir yahudi tarafından düzenlenen saldırıda 67 Müslüman şehid oldu 300'den fazla kişi de yaralandı.

Lübnan'da bulunan kana mülteci kampında yine çoğu çocuk 109 kişi katledildi. Mart 2004'te Cenin Mülteci kampında 1300 kişi katledildi. Ocak 2009'da Gazze'de yaklaşık 2 bin Müslüman katledildi, 6 binden fazla kişi yaralandı…

Tarihler 31 Mayıs 2010'u gösterdiğinde, Gazze ablukasını kırmak için insani yadım taşıyan Mavi Marmara Filosu, siyonistlerin saldırısına uğradı. Onlarca kişinin yaralandığı saldırıda 10 Müslüman şehid oldu.

Bu anlattıklarımız siyonistlerin işlediği katliamlardan sadece bazıları… İslam ülkelerinde yaktıkları fitne ateşi ile neden oldukları ölümler ise milyonları buluyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.