Siyonist işgalcilerin tahammülsüzlüğü sınır tanımıyor

Siyonist işgalcilerin tahammülsüzlüğü sınır tanımıyor

İşgalci siyonist çeteleri, bu sabah Kuzey El-Ağvar'ın Er-Ra's El-Ahmer bölgesinde Filistinlilere ait çadır ve barakaları yıkmaya başladı.

İşgalci siyonist çetelerin tahammülsüzlüğü ve zulmü sınır tanımak bilmiyor. siyonist zulüm ve tahammülsüzlüğün son örneği El-Ağvar'ın Er-Ra's El-Ahmer bölgesinde kendini gösterdi.

Tubas vilayetindeki El-Ağvar dosyası sorumlusu Mutez Bişarat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sabahın erken saatlerinde buldozerle bölgeye baskın düzenleyen işgalci çetelerin yıkıma başladığını bildirdi.

İşgalci çetecilerin, Filistinli 3 aileye barınak olan 3 çadırı ve barakayı yıktığını söyleyen Bişarat, yıkım işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İşgal zulüm rejimi yaklaşık bir ay önce aynı bölgede söz konusu şahıslara ait tesisleri yıkmıştı. Bununla yetinmeyen işgalciler bu defa da geçici olarak kurulan çadır ve barakalara saldırarak Filistinlilere zulmetmeye devam ediyor.

Saldırgan siyonist işgalciler; evlerini, dükkânlarını, çadır ve barakalarını yıkarak Filistinlileri yaşadıkları toprakları bırakıp göç etmeye zorluyor.

İşgalci çetecilerin sistematik baskılarına ve yıkımlarına direnen Filistinliler ise topraklarını asla terk etmeyeceklerini söylüyorlar.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler